Motorola Mpx200

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola Mpx200
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2003, kwartal 3
Ukuran89 x 48 x 27 mm, 96 cc (3.50 x 1.89 x 1.06 in)[1]
Bobot118 g (4.16 oz)
Sistem opérasiMicrosoft Smartphone 2002
CPU133 MHz ARM925
Panyimpenan8 MB
Panyimpenan-copotMMC/SD (1 GB max)
BatréRemovable Li-Ion 860 mAh battery (BA520)
PakatonanTFT, 65k werna
2.2 inches, 35 x 44 mm, 15.2 cm2 (~35.7% screen-to-body ratio)
176 x 220 pixels, 9 lines (~128 ppi density)
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, WAV ringtones
Konèktivitas, infrared

Motorola Mpx200 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 89 x 48 x 27 mm déné boboté 118 gram. Layaré TFT, 65k werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Motorola Mpx200 nggunakaké sistem operasi Microsoft Smartphone 2002. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola Mpx200 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponiklan suwara WAV. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 860 mAh kanthi nomer sèri BA520 lan bisa kanggo nganti 96 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola Mpx200 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola Mpx200 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola