Motorola C205

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola C205
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2004, kwartal 1
Ukuran105 x 44 x 20 mm, 70 cc (4.13 x 1.73 x 0.79 in)[1]
Bobot84 g (2.96 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 700 mAh battery (BA240)
PakatonanMonochrome graphic

98 x 64 pixels, 5 lines, 3:2 ratio
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones

Motorola C205 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 44 x 20 mm déné boboté 84 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 98 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku Tetris, Snake, Box World. Motorola C205 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 700 mAh kanthi nomer sèri BA240 lan bisa kanggo nganti 192 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola C205 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C205 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola