Moonlight (filem 2016)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Moonlight
DisutradaraniBarry Jenkins
DiprodhuseriAdele Romanski, Dede Gardner, Jeremy Kleiner
DiskénariyoniBarry Jenkins
Carita déningTarell Alvin McCraney
AdhedhasarIn Moonlight Black Boys Look Blue
déning Tarell Alvin McCraney[1]
Dibintangi
DimusikiNicholas Britell
SinématografiJames Laxton
Dibesut déning
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningA24
Tanggal metu
Suwéné
111 minit[2]
NagaraAmerika Sarekat
BasaInggris
Rantaman$5 yuta[3]
Kalarisan$15,9 yuta[4]

Moonlight yaiku filem drama Amerika Sarekat taun 2016 sing disutradharani Barry Jenkins lan adhedhasar drama In Moonlight Black Boys Look Blue gawean Tarell Alvin McCraney. Filem kasebut dibintangi dening Trevante Rhodes, André Holland, Janelle Monáe, Ashton Sanders, Jharrel Jerome, Naomie Harris, lan Mahershala Ali.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Moonlight Interview Barry Jenkins Archived 2016-12-20 at the Wayback Machine., accessed December 13, 2016.
  2. "Moonlight". British Board of Film Classification. Dibukak ing January 20, 2017.
  3. Keegan, Rebecca. "Telluride Film Festival audiences take a shine to Barry Jenkins' 'Moonlight'". Los Angeles Times. Dibukak ing October 24, 2016.
  4. "Moonlight (2016)". Box Office Mojo. Dibukak ing January 23, 2017.

Pranala jaba[besut | besut sumber]