Mont Blanc (panganan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mont Blanc
VermicellesDessert.jpg
Mont Blanc
JinisDessert
Panggonan asalFrance
Woworan pokokChestnuts, whipped cream
Buku masakan: Mont Blanc  Médhia: Mont Blanc

A Mont Blanc (utawa Mont-Blanc aux marrons) iku panganan cuci mulut saka legi Chestnut puree ing wangun vermicelli, paling ndhuwur karo ngalahake krim . Iki digawe ing Paris abad sangalas. Jeneng kasebut asale saka Mont Blanc, amarga sajian kasebut mirip gunung sing ditutup salju.