Rambut: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: sehat → séhat (2) using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (5) using AWB)
c (éjaan, replaced: sehat → séhat (2) using AWB)
[[Gambar:Rmbut.jpg|thumb|250px|Rambut]]
'''Rambut''' utawa (rékma) tukul ing mèh kabèh pérangan awak, kajaba èpèk-èpèk lan sikél, mata, lan lambé.<ref name="internet1">http://www.hd.co.id/info-kesehatankeséhatan/tentang-rambut</ref> Rambut kng na sirah ndadèkaké tetep ngrasa anget. Rambut asring uga disebut [[wulu]] kang ana ing [[irung]], kupéng lan sekitar mata kanggo nlindungi organ-organ kasebut sak lebu ln partikel-partikel liyané.<ref name="internet1" /> Alis lan wulu mata nglindungi mata kanti cara ngurangi cahaya lan partikel kang ngenani organ paningal kasebut. Semono uga rambut-rambut alus kang ana ing awak kang nyediakaké keangetan lan perlindungan kanggo [[kulit]].<ref name="internet1" /> Rambut uga dadi bantalan kang nglindungi awak saka tatu.<ref name="internet1" />
 
== Bagéan-bagéan rambut ==
 
== Pranala Jaba ==
http://www.hd.co.id/info-kesehatankeséhatan/tentang-rambut
 
[[Kategori:Sistem integumen]]
18.000

besutan

Menu navigasi