Profèsi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 64 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q28640 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Profesi''' iku [[pegawéyan]] sing mbutuhaké pelatihan lan kaprigelan ing sawijining ngèlmu tartamtu. Sawijining profèsi umumé ana [[asosiasi profèsi|asosiasiné]], [[kodhe ètik]], sarta prosès [[sertifikasi]] lan [[lisensi]] sing pancèn digiyaraké kanggo profèsi kasebut.
 
Wong sing nduwé profèsi tartamtu diarani [[profèsional]]. Sanajan mengkono, istilah profèsional uga digunakaké kanggo kegiyatan sing nampa bayaran, minangka kosok balèn tembung [[amatir]]. Tuladhané yaiku petinju profèsional nampa bayaran kanggo tandhing tinju sing dilakoni, déné olahragaulah raga [[tinju]] padatan ora dianggep minangka profèsi.
 
[[Kategori:Profèsi]]
 
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Profèsi]]
63.849

besutan

Menu navigasi