Profèsi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowahi sr:Занимање
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké sr:Позив)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi sr:Занимање)
[[sl:Poklic]]
[[sq:Profesioni]]
[[sr:ПозивЗанимање]]
[[su:Tukang (profési)]]
[[sv:Yrke]]
63.050

besutan

Menu navigasi