Nowy Sącz: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
typo
(Ngisi kothak info)
c (typo)
| Alamat<br />balé kutha: || Rynek 1<br />33-300 Nowy Sącz
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || [http://www.nowysacz.pl/ www.nowysacz.pl/]
|-
! colspan="2" | Politik

Menu navigasi