Kreteg: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: yi:בריק
c (r2.7.1) (bot Menambah: sn:Zambuko)
c (r2.7.1) (bot Menambah: yi:בריק)
[[war:Latáyan]]
[[xal:Бурм]]
[[yi:בריק]]
[[yo:Afárá]]
[[zh:橋]]
35.118

besutan

Menu navigasi