Wiji: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Menambah: is:Fræ
c (r2.7.1) (bot Menambah: mk:Семе)
c (r2.5.2) (bot Menambah: is:Fræ)
[[id:Biji]]
[[io:Semino]]
[[is:Fræ]]
[[it:Seme]]
[[ja:種子]]
2.824

besutan

Menu navigasi