15 April: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
27 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: kl:Apriili 15; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: kl:Apriili 15; kosmetik perubahan)
<b>''' 15 [[April]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 105 utawi 106 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[14 April]] – [[15 April]] – [[16 April]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:15 April]]
[[ka:15 აპრილი]]
[[kk:Сәуірдің 15]]
[[kl:Apriili 15]]
[[kn:ಏಪ್ರಿಲ್ ೧೫]]
[[ko:4월 15일]]
38.993

besutan

Menu navigasi