Rybnik: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
5 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
kosmetik
(I add new details)
(kosmetik)
[[Rybnik]] iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 141 387 jiwa.
 
{{clr}}
== Galeri ==
 
<gallery>
File:Rybnik rynek373.jpg|Main Square
File:Rybnik - Pomnik Jana Pawła II.JPG|Monument of [[Paus Yohanes Paulus II|Pope John Paul II]] in Rybnik
</gallery>
 
{{provinsi Silesia}}
 
{{Poland-geo-stub}}
 
78.625

besutan

Menu navigasi