29 Dhésèmber: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
49 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: gu:ડિસેમ્બર ૨૯; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: gu:ડિસેમ્બર ૨૯; kosmetik perubahan)
<b>''' 29 [[Desember]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 363 utawi 364 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[28 Desember]] - [[29 Desember]] - [[30 Desember]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
{{commonscat|29 December}}
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:29 Desember]]
[[gd:29 an Dùbhlachd]]
[[gl:29 de decembro]]
[[gu:ડિસેમ્બર ૨૯]]
[[gv:29 Mee ny Nollick]]
[[he:29 בדצמבר]]
38.588

besutan

Menu navigasi