29 Desember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

29 Desember punika, dinten ingkang kaping 363 utawi 364 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

28 Desember - 29 Desember - 30 Desember
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=29_Desember&oldid=804309"