29 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 29 Desember)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

29 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 363 utawi 364 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

28 Dhésèmber-29 Dhésèmber-30 Dhésèmber