30 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 30 Desember)

30 Dhésèmber punika, dinten ingkang kaping 364 utawi 365 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

29 Dhésèmber - 30 Dhésèmber - 31 Dhésèmber