30 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 30 Desember)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

30 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 364 utawi 365 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

29 Dhésèmber-30 Dhésèmber-31 Dhésèmber