18 Sèptèmber: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
19 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ar:ملحق:18 سبتمبر; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: bcl:Septyembre 18)
c (bot Mengubah: ar:ملحق:18 سبتمبر; kosmetik perubahan)
<b>''' 18 [[September]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 261 utawi 262 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|18 September}}
:[[17 September]] – [[18 September]] – [[19 September]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:18 September]]
[[an:18 de setiembre]]
[[ar:ملحق:18 سبتمبر]]
[[arz:18 سبتمبر]]
[[ast:18 de setiembre]]
39.751

besutan

Menu navigasi