Minarni Soedarjanto: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
ngganti dhiakritik
(Nambah rujukan)
(ngganti dhiakritik)
'''Minarni Soedarjanto ('''lair ana ing [[Kutha Pasuruan|Pasuruan]], [[Jawa Wétan|Jawa Wetan]], [[Indonésia]], 10 Mei 1944; umur 75 taun), ya iku pemain badminton ingkang sampun dados juara wonten ing [[All England 1968]] klompok Ganda Putri bareng [[Retno Koestijeh]]. Minarni Soedarjanto asring dipunsebat "Ratu ratuneratuné Badminton Indonésia". Ana ing taun 14 Mei 2003, Minarni Soedarjanto tilar donya amergi lara komplikasi radang paru-paru lan liver. Minarni Soedarjanto dikubur ing [[TPU Tanah Kusir Jakarta Selatan]]. <ref>{{Cite web|url=https://tirto.id/m/minarni-soedarjanto-bYX|title=Minarni Soedarjanto|website=tirto.id|language=id|access-date=2019-12-22}}</ref>
 
== Karier Pemain Badminton ==
5.602

besutan

Menu navigasi