Klasifikasi èlmiah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Biologi: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar
(→‎top: éjaan, replaced: ngarujuk marang → tegesé)
(→‎Biologi: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar)
 
* [[Taksonomi Alpha]], èlmu kanggo nemu, njelasaké lan maringi jeneng marang organisme
* [[Taksonomi Linnaean]], sistem klasifikasi èlmiah klasik
* [[Kladistika]], cara anyar nata kelas organisme, adhedhasardhedhasar mung miturut [[filogèni]]
* [[Klasifikasi virus]], maringi jeneng lan mapanaké virus
 
352.737

besutan

Menu navigasi