Profèsi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5)
(→‎top: éjaan, replaced: pegawéyan → pagawéan)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5))
'''Profesi''' iku [[pagawéan]] singkang mbutuhaké pelatihan lan kaprigelan ing sawijining ngèlmu tartamtu. Sawijining profèsi lumrahé ana [[asosiasi profèsi|asosiasiné]], [[kodhe ètik]], sarta prosès [[sertifikasi]] lan [[lisensi]] singkang pancèn digiyaraké kanggo profèsi mau.
 
Wong singkang nduwé profèsi tartamtu diarani [[profèsional]]. Sanajan mangkono, istilah profèsional uga kanggo kegiyatan singkang nampa bayaran, minangka kosok balèn tembung [[amatir]]. Tuladhané ya iku petinju profèsional nampa bayaran kanggo tandhing tinju singkang dilakoni, déné ulah raga [[tinju]] padatan ora dianggep profèsi.
 
[[Kategori:Profèsi]]
352.737

besutan

Menu navigasi