Tata jeneng binomial: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
'''Tata jeneng binomial''' (''binomial nomenclature'') iku sistem formal pawèwèh jeneng spesies (utamané ing lingkup zoologi), tata jeneng binèr utawa ''binary nomenclature'' (utamané ing lingkungan botani), utawa sistem klasifikasi binomial (''binomial classification system''). Intisari saka sitem iki ya iku saben spesies diwènèhi jeneng ing [[basa Latin]] lan dumadi saka rong bagéan, saéngga populèr minangka '''jeneng Latin''' utawa '''jeneng saintifik'''.
 
==DelengUga ugadelengen==
* [[Tata jeneng trinomial]]
* [[Taksonomi]]
352.737

besutan

Menu navigasi