Aktuator Tenaga Pneumatik: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: bentuk -> wujud using AWB
c (→‎top: gerakan -> obahan using AWB)
c (→‎top: bentuk -> wujud using AWB)
{{rapèkaké}}
[[Gambar:Actuator-Pneumatic-Valve.jpg|200px|jmpl|ka|aktuator bentukwujud tabung (valve)]]
'''Aktuator Tenaga Pneumatik''' utawa aktuator Pnèumatik dasaré mèmper kaliyan [[Aktuator Tenaga Hidrolik]], ya iku nganggé konsèp panggerak [[Fluida]] (cairan) kanggo sistem gubahaé. Aktuator pnèumatik nganggo komprèssi udara lan gas, bèdha kaliyan hidrolik sing nganggo [[oli]]. Keuntungan nganggo pnèumatik ya iku kemudahan ing nyediakaké tenaga utawa [[Torsi]] sing gedhi mlebu tenaga ing sakdurungé nyimpen tenaga iki ing bentukwujud komprèsi.
 
Aktuator Pnèumatik gubah ènergi (biasané komprèsi udara utawa gas) dadi gubahan mekanikal. gèrakan iki saged muter utawa liniér, gumantung jininsing aktuator. beberapa jinising aktuator pneumatik, ya iku:
352.737

besutan

Menu navigasi