Deddy Sutomo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Deddy Sutomo''' yaikuya iku paraga Indonésia.{{sfn|Suharto|1999|p=139}} Lahir ing [[Jakarta]], 26 Juni 1941.{{sfn|Suharto|1999|p=139}} Agama: [[Islam]].{{sfn|Suharto|1999|p=139}} Pawiyatan: SMA, Kusus Jurnalistik, [[Lembaga Seni Surakarta]], Studi Group Drama Yogyakarta.{{sfn|Suharto|1999|p=139}} Naté dadi batara guru ing [[Klatèn]], mucal babagan prakarya.{{sfn|Suharto|1999|p=139}} Kamangka mangkono, dhèwèké uga makarya ing perusahaan swasta lan aktif kinarya deklamator lan bedah sajak ing RRI Solo.{{sfn|Suharto|1999|p=139}} Ing Jakarta kinarya anggota Sanggar Prativi dadi paraga drama TV.{{sfn|Suharto|1999|p=139}} Nyemplung ing jagad film kapisanan yaika ing ''[[Awan Djingga]]'' (1970). Banjur ''[[Atheis]]'' (1974), ''[[Janur Kuning]]'' (1979), ''[[Sembilan Wali]]'' (1985). {{sfn|Suharto|1999|p=139}} Main Sinetron kapisanan lewat ''[[Duren-Duren]]'' (1994). Warsa-warsa sabanjuré ya iku ''[[Selangkah Demi Selangkah]]'' (1996), ''[[Istri Pilihan]]'' (1997).{{sfn|Suharto|1999|p=139}} Kamangka dadi Dirèktur ing salah sawijining perusahaan niaga lan percétakan, dhèwèké uga naté kinaryaning kapengurusan PARFI ing wiwitané tahun 80-an.{{sfn|Suharto|1999|p=139}}
 
==Filmografi==
6.697

besutan

Menu navigasi