Naraguna:Vera Permata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Racakipun kula dipuntimbali Vera. Kula manggèn wonten ing Badegan, Panaraga.