Milenium

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Milenium, saka basa Latin millenium iku unit wektu kang dawane 1000 (sewu) taun.

Uga delengen[besut | besut sumber]