Milenium

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Milenium, saka basa Latin millenium iku unit wektu sing dawane 1000 (sewu) taun.

Uga delengen[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Milenium&oldid=1029204"