Michael Jordan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Michael Jordan

Michael Jordan iku juru main basket ingkang lair ing Brooklyn, New York, Amérika Sarékat, 17 Fèbruari 1963. Michael Jordan main ning klub basket kang duwé jeneng Chicago Bulls salah sijiné klub basket ing NBA, awake kang gedhé ya iku dhuwure 198 cm gawé Michael Jordan nyabet gelar juru main paling profésional ing tahunne.

Pranala njaba[besut | besut sumber]