Michael Jordan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Michael Jordan

Michael Jordan iku pemain basket ingkang lahir ing Brooklyn, New York, Amerika Serikat, 17 Februari 1963. Michael Jordan main ning klub basket kang duwé jeneng Chicago Bulls salah sijine klub basket ing NBA, awake kang gedhe ya iku dhuwure 198 cm gawé Michael Jordan nyabet gelar pemain paling profesional ing tahunne.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Michael Jordan ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Michael_Jordan&oldid=998205"