Menyang kontèn

Michael Clarke Duncan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Michael Clarke Duncan
Duncan, 2009
Pakaryanpelawak lan pembawa acara

Michael Clarke Duncan (lair ing Amérika Sarékat, 10 Dhésèmber 1957; umur 66 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]