Michael Clarke Duncan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Michael Clarke Duncan
MichaelClarkeDuncanJan09.jpg
Duncan, 2009
Pakaryanpelawak lan pembawa acara

Michael Clarke Duncan (lair ing Amérikah Sarékat, 10 Dhésèmber 1957; umur 62 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]