Michael Clarke Duncan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Michael Clarke Duncan
MichaelClarkeDuncanJan09.jpg
Duncan, 2009
Pakaryanpelawak lan pembawa acara

Michael Clarke Duncan (lair ing Amérika Sarékat, 10 Dhésèmber 1957; umur 65 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]