Michael Clarke Duncan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Michael Clarke Duncan
MichaelClarkeDuncanJan09.jpg
Duncan, 2009
Pakaryan pelawak lan pembawa acara

Michael Clarke Duncan (lair ing Amérikah Sarékat, 10 Dhésèmber 1957; umur 61 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]