Michael Adrian

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Michael Adrian (lair 10 Januari 1987; umur 32 taun) ya iku panampa medali emas Olimpiade Fisika Asia 2005 lan medali perunggu Olimpiade Fisika Internasional 2005.

Anak pambarepe Arianto Halim lan Lena Suryana iki, kasil éntuk medali emas ing Olimpiade Fisika Asia (nama resmi: Asian Phisics Olympiad atau APhO) ka-6 ing Pekanbaru, Riau tanggal 26 April - 1 Mèi 2005. Dhèwèké durung setaun kadhapuk ing Tim Olimpiade Fisika Indonesia, pranyata wis bisa nyabet emas.

Prestasi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]