Meneng widara uleran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paribasan meneng widara uleran iku tegesé wong kang lairé katon anteng, nanging tibaké ala atiné.

Uga delengen[besut | besut sumber]