Meet Bill

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Meet Bill
Meet bill.jpg
Theatrical release poster
Disutradarani Bernie Goldmann
Melisa Wallack
Diprodhuseri Fisher Stevens
John Penotti
Ditulis déning Melisa Wallack
Dibintangi Aaron Eckhart
Jessica Alba
Elizabeth Banks
Timothy Olyphant
Logan Lerman
Dibabar déning First Look International
Tanggal metu
Suwéné
97 menit
Nagara Amérikah Sarékat
Basa Basa Inggris
Rantaman $5,000,000[1]
Kalarisan $346,592[2]

Meet Bill (sadèrèngipun sesirah Bill) inggih punika filem sandhiwara kumedhi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2007. Filem punika dipunsutradarani Bernie Goldmann lan Melisa Wallack ingkang ngrangkep dados panganggit skénarionipun. Ingkang maragani filem punika antawisipun Aaron Eckhart minangka paraga baku, dipunsengkuyung déning Logan Lerman, Jessica Alba, Elizabeth Banks. lan Timothy Olyphant. Meet Bill dipunbabar sesarengan kanggé sagung pamirsa ing Amérikah Sarékat surya 8 Agustus 2007 déning First Look International.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Pamundhutan gambar kanggé filem punika katindakaken ing St. Louis, Missouri awit surya 11 Juni dumugi 21 Juli 2006; jejer ing sekolahan dipunpundhut ing Mary Institute lan St. Louis Country Day School (MICDS), lan tipuntambahi ing Washington University in St. Louis. Kajawi punika, pamundhutan gambar ugi katindakaken ing Oberweis Dairy, Oakville, Missouri, Toko Dick's Sporting Goods sawétanipun West County Mall, Des Peres, Missouri, Saint Louis Galleria di Richmond Heights, Missouri. Wondéné gambar sajawinipun ruwangan kapundhut ing Molly Brown's Fireworks, Pacific, Missouri. KPLR-TV, salah satunggalipun stasiyun tivi ing St. Louis inggih punika papan panggènanipun pakaryanipun Chip Johnson. Rick Edlund inggih punika panggiar pawarta sajatosipun. Kiranganipun kapundhut ing Bellerive Country Club di Town and Country, Missouri. Sinaosa pamundhutan gambar katindakaken wonten St. Louis, nanging latar wingking cariyosipun wonten Minnesota. Pamundhuting gambar ambalan minangka jangkepan ditindakaken ing Los Angeles, California, sasampunipun pandamelanipun ngajengaken pungkasan.

Pambabaran[besut | besut sumber]

Filem punika dipuntepangaken kapisan ing surya 8 Sèptèmber 2007 nalika ing pahargyan Toronto International Film Festival lajeng dipunbabar kanggé sagung pamirsa ing surya 4 April 2008 ing St. Louis lan Minneapolis[3][4][5]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Meet Bill-PowerGrid". thewrap.com. 
  2. "Meet Bill (2008)". Box Office Mojo. Dijupuk 10 August 2011. 
  3. "Meet Bill (2007)". IMDb. 
  4. Melisa Wallack (14 July 2008). "Meet Bill". ComingSoon.net. 
  5. "Meet Bill (2007)". Rotten Tomatoes. Flixster. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]