Mean Girls 2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mean Girls 2 nggih punika sesirah filem serial televisi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Melanie Mayron. Ingkang ngayahi minangka juru damel filem nggih punika Melanie Mayron. Skénario kaanggit sesarengan kaliyan Allison Schroeder, Elana Lesser, lan Cliff Ruby. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Transcenders. Sinematografi dipuncakaken déning Levie Isaacks. Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika antawisipun Meaghan Jette Martin, Jennifer Stone, lan Nicole Anderson. Mean Girls 2 dipunbabar ing surya 23 Januari 2011.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c d "Paramount Starts Production on Mean Girls 2". homemediamagazine.com. 2010-07-20. Retrieved 2010-11-05.
  2. "'Housewives' star boards 'Mean Girls 2'".
  3. "Jennifer Stone in "Mean Girls 2"".
  4. a b "Patrick Johnson and Colin Dennard in MG2".

Pranala njawi[besut | besut sumber]