Mattheus de Haan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mattheus de Haan (Dordrecht, 1663 - Batavia, 1 Juni 1729), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 21. Dhèwèké maréntah antara taun 17251729.

Uga delengen[besut | besut sumber]