Mata Tertutup

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mata Tertutup
Disutradarani Garin Nugroho
Diprodhuseri Garin Nugroho
Fajar Riza Ul Haq
Asaf Antariksa
Endang Tirtana
Ditulis déning Tri Sasongko
Dibintangi Jajang C Noer
M. Dinu Imansyah
Eka Nusa Pertiwi
Tanggal metu
2012
Nagara  Indonésia

Mata Tertutup iku filem drama Indonésia kang digawé taun 2011.[1] Film iki disutradarai déning Garin Nugroho. Kang dadi prodhuser filem iki ya iku Asaf Antariksa lan Endang Tirtana. Sajeroning panggawéyan filem iki, kodhak kang digunakaké ya iku kodhak foto Canon 5D. Ora mung kui, para paraga ing filem iki kalebu paraga amatir lan lagi pisan iku main filem. Kang bisa karan paraga senior ya iku mung Jajang C. Noer. Béaya kanggo gawé filem iki kabaré kurang luwih 600 yuta rupiah. Sapérangan paraga amatir kang ana ing filem iki ya iku mahasiswa ISI Yogyakarta. Film iki karancang arep diputer ing sekolah-sekolah. Film iki sajatiné uga babagan saka génerasi "TOLAK". Tegesé ya iku "Toleran dan Anti Kekerasan". Mulané bab radikalisme dadi kang utama ana ing filem iki.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Mata Tertutup". Dijupuk 25 Fèbruari 2016.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)