Menyang kontèn

Martabak mi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
     
Martabak sing isiné mi

Mi Martabak inggih menika salah sawijining jinis dhaharan ingkang kadamel saking mi ingkang dipuncampur kaliyan tigan lajeng dipungorèng ngagem lisah gorèng utawi mertéga. Mi Martabak minangka dhaharan saking tlatah Indhonesia . Mi Martabak gadhah raos ingkang sékéca nalika dipundhahar. Mi Martabak asring dipundhahar ngagem sekul punapa déné dados camilan, manawi dados camilan Mi Martabak asring dipundhahar ngagem sambel utawi saos mayonaise. Nalika damel Mi Martabak, tiyang Indhonésia asring migunanaken mi instan katimbang migunanaken mi mentah.

Deleng uga[besut | besut sumber]