Mars Needs Moms

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mars Needs Moms
Gambar:Mars Needs Moms! Poster.jpg
Poster rilis teatrikal
Disutradarani Simon Wells
Diprodhuseri
Diskénariyoni
  • Simon Wells
  • Wendy Wells
Adhedhasar Mars Needs Moms!
déning Berkeley Breathed
Dibintangi
Dimusiki John Powell
Sinématografi Robert Presley
Dibesut déning Wayne Wahrman
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Walt Disney Studios
Motion Pictures
Tanggal metu
  • Maret 11, 2011 (2011-03-11)
Suwéné
88 menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $150 juta
Kalarisan $39 juta

Mars Needs Moms nggih punika sesirah filem fiksi ilmiyah komedi animasi 3D Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Simon Wells. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka pambiyantu panganggit skénario sesarengan Wendy Wells, adhedhasar saking buku Mars Needs Moms! pakaryanipun Berkeley Breathed. Ingkang sami ngayahi jejibahan minangka pandamel filem nggih punika Robert Zemeckis, Jack Rapke, Steve Starkey, lan Steven Boyd. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng John Powell. Sinematografi dipuncakaken déning RObert Presley. Wondéné pambesutan filem kalampahaken déning Wayne Wahrman. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Seth Green, Dan Fogler, Elisabeth Harmois, Mindy Sterling, lan Joan Cusack. Mars Needs Moms kababar ing surya 11 Maret 2011. Kanthi rantaman $150 yuta, dumugi pungkasanipun pangeduman wonten gedhung-gedhung bioskop, filem punika namung kasil ngempalaken $39 yuta, saèstu nguciwani.[1][2][3][4][5][6][7] Filem punika dèrèng naté kadum wonten Indonesia amargi wontenipun krisis ekonomi lan biaya impor filem ingkang awis.

Panyulih suwanten[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Stewart, Andrew (March 9, 2010). "Disney sets date for 'Mars'". Variety. Dijupuk March 10, 2010. 
  2. Webb, Charles (August 9, 2011). "Interview: MARS NEEDS MOMS Director/Writer Simon Wells". Twitch Film. Dijupuk February 25, 2012. 
  3. "Mars Needs Moms - Productions Notes". Cinemareview.com. Dijupuk February 24, 2012. 
  4. "Mars Needs Moms Interview - Elisabeth Harnois". Trailer Addict. Dijupuk February 24, 2012. 
  5. "Mars Needs Moms Reviews, Ratings, Credits, and More". Metacritic. Dijupuk November 9, 2012. 
  6. Young, John (March 13, 2011). "Box office report: 'Battle: Los Angeles' conquers all with $36 mil". Entertainment Weekly. Dijupuk February 24, 2012. 
  7. Lumenick, Lou (March 14, 2011). "Box Office: 'Mars Needs Moms' a megaton bomb". New York Post. Diarsip saka sing asli ing March 17, 2011. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]