Marguerite Yourcenar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marguerite Yourcenar

Marguerite Yourcenar, lair mawa jeneng asli Marguerite Antoinette Jeanne Marie Ghislaine Cleenewerck de Crayencour (Brussel, 8 Juni 1903 - Mount Desert Island, AS, 17 Desember 1987) iku siji panulis Prancis.

Dhèwèké wong wadon kapisan sing kapilih dadi anggota l'Académie française ing taun 1980, sawisé négosiasi aktif déning Jean d'Ormesson, sing nulis siji makalah prakara panampané dadi anggota.