17 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 17 Desember)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

17 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 351 utawi 352 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]


Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • 1907-Dina Nasional Bhutan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]