17 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 17 Desember)

17 Desember punika, dinten ingkang kaping 351 utawi 352 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]


Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • 1907 - Dina Nasional Bhutan

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]