17 Desember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

17 Desember punika, dinten ingkang kaping 351 utawi 352 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]


Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • 1907 - Dina Nasional Bhutan

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=17_Desember&oldid=865418"