Marco Reus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marco Reus ndhik Dortmund taun 2013

Marco Reus iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Dortmund, Jerman tanggal 31 Mèi 1989.[1]

Reus nglakoni tetandhingan kapisané ndhik Borussia Dortmund tanggal 24 Agustus 2012 lan ndhik kana piyambaké nyétak gol wektu tetandhingan ngelawan Werder Bremen ndhik Bundesliga Jerman.[2] Piyambaké nduwé peran wigati kanggo Borussia Dortmund ndhik mangsa iku.[2]

Ndèk tanggal 11 Agustus 2009 piyambaké nglakoni tetandhingan kapisané kanggo tim bal-balan Jerman U-21 musuh Turki.[2] Baru wektu tanggal 14 Mèi 2010 piyambaké nglakoni tetandhingan kapisané kanggo tim senioré Jerman.[2] Wektu iku tim bal-balan Jerman tandhing musuh Malta.[2]

Kariré[besut | besut sumber]

2007-2009 Rot Weiss Ahlen[1]

2009-2012 Borussia M’gladbach[1]

2010-2012 Jerman[1]

2012-2014 Jerman[1]

2014-2016 Jerman[1]

2012-saiki Borussia Dortmund[1]

Juwara[besut | besut sumber]

Juwara DFB-Supercup karo Borussia Dortmund ndhik taun 2014 lan 2015[1]

Bundesliga Play-offs karo Borussia M’gladbach ndhik taun 2011[1]

Juwara Regionalliga Nord karo Rot Weiss Ahlen ndhik taun 2008[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j "Marco Reus". www.eurosport.com. Dijupuk 29 August 2016. 
  2. a b c d e "Marco Reus". www.bola.net. Dijupuk 29 August 2016.