Marco Reüs

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Marco Reus)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marco Reüs ing Dortmund taun 2016

Marco Reus iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Dortmund, Jerman tanggal 31 Mèi 1989.[1]

Reus nglakoni tetandhingan kapisané ndhik Borussia Dortmund tanggal 24 Agustus 2012 lan ndhik kana piyambaké nyétak gol wektu tetandhingan ngelawan Werder Bremen ndhik Bundesliga Jerman.[2] Piyambaké nduwé peran wigati kanggo Borussia Dortmund ndhik mangsa iku.[2]

Ndèk tanggal 11 Agustus 2009 piyambaké nglakoni tetandhingan kapisané kanggo tim bal-balan Jerman U-21 musuh Turki.[2] Baru wektu tanggal 14 Mèi 2010 piyambaké nglakoni tetandhingan kapisané kanggo tim senioré Jerman.[2] Wektu iku tim bal-balan Jerman tandhing musuh Malta.[2]

Kariré[besut | besut sumber]

2007-2009 Rot Weiss Ahlen[1]

2009-2012 Borussia M’gladbach[1]

2010-2012 Jerman[1]

2012-2014 Jerman[1]

2014-2016 Jerman[1]

2012-saiki Borussia Dortmund[1]

Juwara[besut | besut sumber]

Juwara DFB-Supercup karo Borussia Dortmund ndhik taun 2014 lan 2015[1]

Bundesliga Play-offs karo Borussia M’gladbach ndhik taun 2011[1]

Juwara Regionalliga Nord karo Rot Weiss Ahlen ndhik taun 2008[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j "Marco Reus". www.eurosport.com. Dijupuk 29 August 2016. 
  2. a b c d e "Marco Reus". www.bola.net. Dijupuk 29 August 2016.