Mangkunagara VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
K.G.P.A.A. Mangkunagara VIII
K.G.P.A.A. Mangkunagara VIII
Raja Mangkunagaran.
Miyos 7 April 1925
Séda 2 Agustus 1987
Jabatan

42px Raja Mangkunagaran

ꦏꦚ꧀ꦗꦼꦁꦒꦸꦱ꧀ꦠꦶ​ꦥꦔꦺꦫꦤ꧀​ꦄꦝꦶꦥꦠꦶ​ꦩꦁꦏꦸꦤꦒꦫ (Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Mangkunagara VIII) dipuncekak Mangkunagara VIII utawi ꦧꦴꦤ꧀ꦢꦫ​ꦫꦢꦺꦤ꧀ꦩꦱ꧀​ꦲꦩꦶꦗꦪꦱꦫꦱ (BRM Hamidjojo Saroso) (miyos ing Kartasura, 7 April 1925 – séda ing Surakarta, 2 Agustus 1987 kanthi yuswa 62 taun) inggih punika raja wonten ing Mangkunagaran.

Priksani ugi[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Mangkunagara VII
Raja Mangkunagaran
1944 - 1987
Dipunlajengaken
déning:
Mangkunagara IX