Mangkunagara IX

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
K.G.P.A.A. Mangkunagara IX
K.G.P.A.A. Mangkunagara IX
Raja Mangkunagaran.
Miyos 18 Agustus 1951
Jabatan

Lambang Mangkunegaran.jpg Raja Mangkunagaran

Kanjeng Gusti Pangeran Adipati Arya Mangkunagara IX (dipun cekak Mangkunagara IX) utawi Gusti Pangéran Harya Sujiwa Kusuma (miyos ing Surakarta, 18 Agustus 1951) inggih menika raja wonten ing keraton Mangkunagaran.

Priksani ugi[sunting | Owah sumber]

Cathetan suku[sunting | Owah sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Mangkunagara VII
Raja Mangkunagaran
1988 - ....
Dipunlajengaken
déning:
saweg njabat


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mangkunagara_IX&oldid=830338"