Mangkunagara IX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
K.G.P.A.A. Mangkunagara IX
K.G.P.A.A. Mangkunagara IX
Raja Mangkunagaran.
Miyos 18 Agustus 1951
Jabatan

42px Raja Mangkunagaran

Kanjeng Gusti Pangeran Adipati Arya Mangkunagara IX (dipun cekak Mangkunagara IX) utawi Gusti Pangéran Harya Sujiwa Kusuma (miyos ing Surakarta, 18 Agustus 1951) inggih punika raja wonten ing keraton Mangkunagaran.

Priksani ugi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Mangkunagara VII
Raja Mangkunagaran
1988 - ....
Dipunlajengaken
déning:
saweg njabat
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mangkunagara_IX&oldid=980508"