Mangkunagara II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
K.G.P.A.A. Mangkunagara II
K.G.P.A.A. Mangkunagara II
Raja Mangkunagaran.
Miyos
Séda
Jabatan

Ratu Mangkunagaran

Kanjeng Gusti Pangeran Adipati Arya Mangkunagara II (dipuncekak Mangkunagara II) utawi Pangéran Surya Mataram, Pangéran Surya Mangkubumi, utawi Radèn Mas Sulama inggih punika raja wonten ing karaton Mangkunagaran.

Priksani ugi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  • Dr. H.J. De Graaf, Geschiedenis van Indonesië, N.V. Uitgeverij w. van Hoeve, 's Gravenhage Bandung 1949.


Dipunrumiyini
déning:
Mangkunagara I
Raja Mangkunagaran
1796 - 1835
Dipunlajengaken
déning:
Mangkunagara III