Manga kodomo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Manga kodomo (子供向け漫画 Kodomomuke manga?) lan Anime bocah (子供向けアニメ kodomomuke anime?), iku istilah ing basa Jepang kanggo "manga (utawa "anime", tumrap para bocah". Manga kanggo bocah biyasa karan "Kodomo", utawa "bocah". Karya iki racaké isi carita sing kebak pitutur moral lan ngajari marang bocah supaya apik tumindaké.

Doraemon déning Fujiko F. Fujio iku conto génré manga kanggo bocah sing misuwur.

Uga delengen[besut | besut sumber]