Mandy Moore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Amanda Leigh Moore
Mandy Moore.jpg
Mandy Moore ing taun 2007
Pratélan latar wuri
Paraban Mandy Moore
Saka Nashua, New Hampshire
Mangsa akarya 1999 - ngantos samenika

Mandy Moore punika salah satunggalipun artis ingkang gadhahi asma lair inggih punika Amanda Leigh Moore, lair ing Nashua, New Hampshire, AS, tanggal 10 April 1984. Piyambakipun dipuntepang dados penyanyi pop lan aktris film kaliyan debut album Mandy ingkang dipunrilis ing tanggal 7 Desember 1999, nalika yuswanipun tasih 15 taun.

Album Mandy Moore inggih punika, SO REAL (1999), I WANNA BE WITH YOU (2000), MANDY MOORE (2001), COVERAGE (2003), THE BEST OF MANDY MOORE (2004), CANDY (2005,) lan WILD HOPE (2007).

Piyambakipun nate dados pacangipun aktor Wilmer Valderamma (2001-2002), bintang tennis Andy Roddick (2002-2004,) kaliyan aktor Zach Braff (2004-2006).

Ing tanggal 10 Maret 2009, Mandy krama kaliyan Adams ing Savannah, Georgia.[1]

Film Mandy Moore[besut | besut sumber]

  1. 2002 A Walk to Remember
  2. 2004 Saved!
  3. 2001 The Princess Diaries
  4. 2007 License to Wed
  5. 2006 American Dreamz
  6. 2007 Because I Said So
  7. 2004 Chasing Liberty
  8. 2003 How to Deal
  9. 2006 Southland Tales
  10. 2005 Romance & Cigarettes
  11. 2002 Try Seventeen
  12. 2007 Dedication
  13. 2001 Dr. Dolittle 2
  14. 2005 Racing Stripes
  15. 1996 Street Rats[2]


Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/m/mandy_moore/ selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)
  2. ^ (en)celebrity.psyphil.com(dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mandy_Moore&oldid=949310"