Mamberamo Ulu, Mamberamo Raya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Mamberamo Ulu, Sarmi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mamberamo Ulu
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua
KabupatènMamberamo Raya

Mamberamo Ulu iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Mamberamo Raya Propinsi Papua.