Mama (filem 2013)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Mama nggih punika film horor saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel ing taun 2013. Fielm punika dipunarahaken déning Andrés Muschietti. Skénario kagem filem punika dipunanggit déning Neil Cross, lan Andres Muschietti. Juru damel kapasrahaken dhumateng J. Miles Dale lan Barbara Muschietti. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau. Mama dipunbabar ing surya 18 Januari 2013 déning Universal Pictures. Kanthi ardhana $15 yuta, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $146,428,180 saking pamirsa ing gedhung bioskop. Wondéné saking DVD Blue Ray, kasil ngempalaken arta dumugi $10,262,459.

Juru paraga[besut | besut sumber]

  • Jessica Chastain minangka Annabel Moore
  • Nikolaj Coster-Waldau minangka Lucas Desange/Jeffrey Desange
  • Megan Charpentier minangka Victoria Desange
    • Morgan McGarry minangka Victoria alit
  • Isabelle Nélisse minangka Lilly Desange
    • Maya and Sierra Dawe minangka Lilly alit
  • Daniel Kash minangka Dr. Gerald Dreyfuss
  • Javier Botet minangka Mama
  • Jane Moffat minangka Jean Podolski/suwanten Mama
  • Laura Guiteras minangka suwanten Mama
  • Melina Matthews minangka suwanten Mama
  • David Fox minangka Burnsie
  • Julia Chantrey minangka Nina
  • Elva Mai Hoover minangka Sekertaris
  • Dominic Cuzzocrea minangka Ron
  • Diane Gordon minangka Louise
  • Hannah Cheesman minangka Edith Brennan

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "MAMA (15)". British Board of Film Classification. 2012-11-29. Dijupuk 2013-04-28. 
  2. Fritz, Ben (17 January 2013). "Horror movie 'Mama' to top new Schwarzenegger, Wahlberg films". Los Angeles Times. 
  3. a b "Mama (2013)". Box Office Mojo. Amazon.com. Dijupuk 10 April 2013. 
  4. "Mama (2013)". Box Office Mojo. Amazon.com. Dijupuk 10 April 2013. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]