Mall of The Emirates

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mall of The Emirates ya iku gedhong pusat blanja kang ana ing Dubai, Uni Emirat Arab. Mall iki dikelola déning Majid Al Futtaim (MAF Holding) lan dadi pusat blanja kang gedhé dhéwé ing Wétan Tengah.

Pranala njaba[besut | besut sumber]