Mall of The Emirates

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Mall of The Emirates ya iku gedhung pusat blanja kang ana ing Dubai, Uni Emirat Arab. Mall iki dikelola déning Majid Al Futtaim (MAF Holding) lan dadi pusat blanja kang paling gedhé ing Wétan Tengah.

Pranala njaba[besut | besut sumber]