Malaka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Malaka utawa Melaka bisa ngrujuk marang:

  1. Malaka (wit), jeneng sajinis wit sabangsa cerme
  2. Kutha Melaka - sawijining kutha ing Malaysia
  3. Melaka (nagara bagéyan) - sawijining nagara bagéyan ing Malaysia
  4. Kasultanan Malaka - jeneng kasultanan sing didegaké Parameswara taun 1402
  5. Selat Malaka - jeneng selat sing misahaké pulo Sumatra karo Ujung Malaysia
  6. Tan Malaka - sawijining politikus pandhiri parté Murba


Disambig.svg
Puniki kaca disambiguasi nami tiyang (ingkang sok dipunginaaken kanggé nami papan panggénan) — satunggiling bantuan navigasi kanggé ngarahaken Penjenengan tumuju dhumateng artikel ingkang leres, ing antawisipun sapérangan tiyang ingkang kagungan nami ingkang sami. Menawi Panjenengan dumugi kaca puniki langkung pranala saking artikel sanès, wonten saénipun Panjengengan wangsul dhumateng artikel kasebat lan ngleresaken pranalanipun supados langsung tumuju dhumateng artikel tiyang ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malaka&oldid=1053710"