Makiyyah

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Makiyyah iku istilah tumrap ayat Al Qur'an sing diturunaké ing Mekkah utawa diturunaké sadurungé Rasulullah SAW hijrah menyang Madinah. Sawijining surat bisa dumadi saka ayat-ayat sing diturunaké ing Mekkah sacara sakabèhané nanging bisa uga sebagéan diturunaké ing Madinah (Madaniyah).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Makiyyah&oldid=821382"