Madaniyah

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Madaniyah iku istilah kanggo ayat Al Qur'an sing diturunaké ing Madinah utawa diturunaké sawisé Rasulullah SAW hijrah menyang Madinah. Sawijining surat bisa dumadi saka ayat-ayat sing diturunaké ing Madinah sacara sakabèhané, nanging bisa uga sebagéan diturunaké ing Mekkah (Makkiyah).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Madaniyah&oldid=821383"