Makarti Jaya, Banyuasin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Makarti Jaya, Banyuasin
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Banyuasin {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Makarti Jaya iku kecamatan ing Kabupaten Banyuasin, Sumatra Kidul.

Kabupaten Banyuasin