Makarti Jaya, Banyuasin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Makarti Jaya, Banyuasin
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Banyuasin {{{nama dati2}}}]]

Makarti Jaya iku kecamatan ing Kabupaten Banyuasin, Sumatra Kidul.

Kabupaten Banyuasin