Makam Tembayat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Makam Tembayat iku makam Sunan Tembayat kang ana ing Désa Paséban, Kacamatan Bayat, Kabupatèn Klathèn, Provinsi Jawa Tengah.[1] Makam iki ana ing tengah bukit lan kapilah kanthi enem palataran

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. I.G.N Anom (redhaksi) (1996). Hasil Pemugaran dan Temuan Benda Cagar Budaya PJP I. Jakarta: Departemen Pendidikan dan Kebudayaan. k. 120.